Linkbuilding

Hvad er linkbuilding?

Hvis du har nogen erfaring med online marketing, har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er nemlig det vigtigste enestående element inden for online marketing. Ved hjælp af link building kan du nemlig både trække flere kunder til din hjemmeside og sikre dig bedre placeringer på Google.

linkbuilding
Husk de gode links i din Linkbuilding

Overordnet set kan linkbuilding inddeles i to kategorier: on-site og off-site. On-site linkbuilding beskriver de links, du indsætter mellem dine forskellige sider. Det kan for eksempel være et link fra hjemmesidens forside til en eller flere undersider. Hvad der er mere interessant at se på, er dog off-site linkbuilding.

Off-site link building består i, at der bliver linket til din side fra andre sider som en slags henvisning. På den måde kan du ikke alene trække kunder til din hjemmeside, som ikke allerede befinder sig på den, men det kan også skaffe dig bedre placeringer på Google.

Off-site linkbuilding handler altså i bund og grund om at få så mange og så gode sider til at linke til din hjemmeside som muligt. Jo flere og jo bedre hjemmesider, der linker til din hjemmesider, jo bedre resultater vil du se i den sidste ende.

 

Googles gamle web-spam chef udtaler sig i denne video


Besøg Matt Cutt’s blog 😀

Hvorfor linkbuilding?

I takt med at vores verden bliver mere og mere digital, kommer der hele tiden flere søgninger på Google. Den dag i dag er der over 2 milliarder søgninger på Google hver dag. Det betyder, at der befinder sig et kæmpe kundepotentiale på internettet. Men netop derfor er du heller ikke alene om buddet. Da der er mange hjemmesider og virksomheder som din, kan du risikere at ende på side to, tre, fire eller halvtreds på Google, hvor kunderne sjældent vil finde frem til dig.

Ved hjælp af linkbuilding kan du forbedre din placering på Google, hvilket helt konkret betyder, at du kravler op af ”rangstigen” på Google og kan ende med at være det første resultat, der dukker op, når en kunde søger på et givent søgeord.

På den måde kan linkbuilding være med til at gøre dig mere synlig, når kunderne søger efter et givent søgeord på nettet. Men ved hjælp af link building kan du også fange kunder ved hjælp af de hjemmesider, der linker videre til dig. Hvis du ønsker at tiltrække flere kunder og derved øge din profit, er linkbuilding derfor oplagt for dig.

google pagerank
Google’s Page Rank der bruges i Linkbuilding

Ligesom internettet er linkbuilding i konstant udvikling, og de teknikker, der virkede sidste år, virker måske ikke lige så godt den dag i dag. Der findes mange forskellige teknikker at gøre brug af – heriblandt black hat, white hat og gray hat SEO. Heldigvis er vi eksperter i online marketing med fingeren på pulsen.

Linknetværk brugt i linkbuilding
Stort link netværk brugt i online marketing øjemed

Hjælp, jeg fatter ikke..!

Er du forvirret over udtryk som linkbuilding, online marketing og SEO? Så fortvivl ikke – Jeg kan analyserer din hjemmeside og målretter din linkbuilding, sådan at du kan opnå de bedst mulige resultater på kortest mulig tid. Jeg er med dig fra begyndelsen hvert skridt af vejen frem mod gode resultater. Hvis du ønsker at optimere din hjemmeside og dit kundegrundlag ved hjælp af linkbuilding, er Hr. Valgren derfor det oplagte valg.